Team "De Bernlefwikel"


Team "De Bernlefwikel" deed mee aan de zeilelfstedentocht van 2017. De bemanning bestond uit Thaeke Johannes Kuipers, Gerjalt Timmer en Sander Postma. De start was op 23-06-2017 om 06:00 uur. Na een zeiltijd van 57:04:33 kwamen ze op 26-06-2017 om 02:19 uur bij de finish.


TrochkomstTiidSyltiidRanking
Leeuwarden23-06-2017 14:08:46-03:06:141
Sneek23-06-2017 08:29:17-08:45:431
IJlst23-06-2017 07:48:08-09:26:521
Dokkum23-06-2017 17:34:2400:19:241
Franeker24-06-2017 15:36:0426:56:041
Harlingen24-06-2017 19:30:0230:50:021
Bolsward25-06-2017 08:16:5343:36:531
Workum25-06-2017 11:16:3653:16:361
Hindeloopen25-06-2017 13:52:3455:52:341
Finish26-06-2017 02:19:3357:04:331
Stavoren25-06-2017 17:28:2759:28:271
Sloten25-06-2017 23:22:3565:22:351